Over ons

Dance2it is de sportdansschool van Anouk Gallé. Anouk heeft de lerarenopleiding basisonderwijs (pabo) aan de HAN afgerond. Ze is gediplomeerd Fitnesstrainer. Anouk danst al vanaf haar vierde jaar. Ze is ervaren in verschillende dansstijlen zoals klassiek ballet, modern, jazzdance, hiphop en streetdance. Ze heeft regelmatig aan dansdemonstraties en streetdance- en hiphopwedstrijden deelgenomen. Al vanaf haar 15e jaar geeft Anouk wekelijks streetdance-lessen aan kinderen van 4 tot en met 16 jaar.  Ze heeft ervaring in en affiniteit met het geven van sportdanslessen aan kinderen en/of volwassenen met een beperking. Anouk heeft ook ervaring als docent Sh’bam-, Zumba- en/of Dance Club Enjoy-lessen aan volwassenen bij sportscholen in de regio.

Leerlingen die met Anouk hebben gewerkt zijn onverdeeld enthousiast over haar lessen. Wekelijks ontvangt de naar hun mening ‘leukste streetdance juf van de wereld’ mooie tekeningen en lieve briefjes van haar jongste leerlingen. De wat oudere meisjes laten via Instagram regelmatig weten dat ze haar lessen en dansen hartstikke leuk vinden. En ouders vertellen Anouk dat hun kinderen in de door haar geleide lessen zichtbaar vorderingen maken en dat ze de hele week ongeduldig uitkijken naar de volgende streetdance les.

oog voor verschillende leeftijdsgroepen

Anouk ‘voelt’ de muziek waarop ze zelf haar dansen bedenkt. Als leerkracht in het basisonderwijs weet ze ook wat kinderen in de verschillende leeftijdsgroepen aan kunnen, zodat ze haar dansen daar zoveel mogelijk op afstemt. Dankzij haar opleiding heeft ze niet alleen oog voor het fysieke deel van de dans, maar ook voor de beste manier om groepen en de individuele personen daarbinnen te benaderen. Nieuwe klasjes die door Anouk worden geleid, groeien door mond op mond reclame van de leerlingen en hun ouders meestal vrij snel.

ambities

Nadat Anouk 5 jaar streetdance-,  Zumba- en Sh’bam-lessen had gegeven bij in de regio bekende sportdansscholen, besloot ze eind 2013 dat ze het vanaf 1 januari 2014 helemaal voor zichzelf wilde gaan doen. Sinds de start is het leerlingaantal flink gegroeid. Voor kinderen/tieners verzorgt Dance2it danslessen op de maandag, dinsdag en woensdag in Arnhem; op de donderdag zijn er danslessen in Oosterbeek.  Twee keer per week kunnen volwassenen lekker meedoen met een work-out in Arnhem.

wat anderen van Anouk vinden

Genoeg over ons zelf. Hieronder laten we leerlingen en ouders zelf vertellen hoe zij Dance2it ervaren.

Je leert bij Anouk snel leuke dansjes en Anouk is heel enthousiast en lief. Je kan zien dat ze er zelf ook veel plezier in heeft! Groetjes van een leerling (Hiphop; 11-13 jaar)”

“Dance2it is een super leuke dans groep met topmeiden en Anouk is ook super aardig en kan goed les geven. Ga zo door! (Hiphop; 11-13 jaar)”

“Ik vind de danslessen heel leuk. Anouk is onze danslerares en ze geeft heel leuk les. Als je sommige danspasjes moeilijk vindt, kan je altijd aan Anouk vragen of ze het nog een keer wil uitleggen, dat doet ze graag. En verder vind ik het dansen echt superleuk en we doen hele leuke dansjes op hele leuke muziek. We doen soms ook een dansspelletje, dat doen we meestal in de pauze. Ik en een vriendin van mij mochten ook van Anouk zelf een dansje verzinnen. Dat is ook leuk om te doen. En nogmaals het dansen is echt superleuk! Dus mijn tip is……. Kom kijken bij Dance2it!!!!! Veel liefs van een leerling (Hiphop; 13+)”

“Mijn zoontje zal wellicht nooit de top bereiken op het gebied van dans maar hij vindt het super cool om bij Anouk te dansen! Geniet er echt van. Anouk is dan ook een super lieve en goede juf! (Streetdance;  4-7jaar)”

“Ik vind het dansen super leuk omdat we veel leren en ik van dansen hou. Ik vind het ook super hoe Anouk de lessen geeft. (Hiphop; 13+)”

“Wat een geweldig leuke voorstelling was het vandaag opnieuw! De muziek, de dansjes en natuurlijk de kostuums met zulke mooie details. We hebben enorm genoten. Wat zien alle kinderen er blij uit als ze dansen, sommigen stralen gewoon van plezier en trots. Ik ben blij dat onze dochter bij jou terecht is gekomen en leuk dat ze nu wat vaker gaat dansen, samen met een aantal anderen. Dat vindt ze heerlijk. Ik hoop dat je lekker nageniet van de geslaagde dag! (streetdance 10-12 jaar)”

“Wat een daverende show heb je gisteren neer gezet samen met de kinderen. Echt onvoorstelbaar knap georganiseerd, bedacht, uitgewerkt en uitgevoerd. Leukste vaderdagscadeautje ever! Mooie zaal, de kostuums zo gevarieerd, enzovoort, enzovoort… De hoedenmaker en het konijn met het prachtige jasje.. ja, echt bijzonder hoor! (Streetdance; 8-10 jaar)”

“Wij wilden je toch even bedanken voor een geweldige voorstelling! Chapeau! Wat een genot om te zien hoe erg onze dochter het naar haar zin heeft en hoe fijn en op haar gemak ze zich voelt bij jou (en de mensen om jou heen). Ze kwam stuiterend met stralende ogen en een super humeur thuis. Ze heeft een fantastische dag gehad! Dank je wel! (Streetdance en Kinderballet; 4-7jaar)”

“Wat een super leuke en tranentrekkende voorstelling was dat zeg. Echt geweldig en fantastisch dat jij/jullie dat organiseren. Een super goede ervaring voor de kinderen. Iets om heel trots op te zijn! Onze dochter stond heerlijk te dansen en te genieten op het podium. Ze is thuis nog erg aan het nagenieten en dansen! (Streetdance; 7-9 jaar)”

“Ik vind het dansen bij Anouk erg leuk! Ik heb het erg naar mijn zin en er is een fijne sfeer. De muziek en de dansjes zijn leuk! Ik ga er iedere week met plezier heen. Ook zie je dat Anouk er veel plezier in heeft. Als je iets niet snapt, legt Anouk het altijd nog een keer goed voor je uit. Ze is een fijne danslerares! (Dance2it; volwassenen)”

“Wat een geweldige dag, Dance2it!! Mijn dochter heeft genoten, haar eerste echte optreden, zo ontzettend professioneel georganiseerd. Petje af, ik ben heel blij dat ze bij jou op streetdance zit, Anouk!” (Streetdance 8-10 jaar)

“Super prestatie Anouk en alle anderen die deze dag mogelijke hebben gemaakt. De Kids hebben een geweldige show neergezet. Kids en ouders super trots op het resultaat volgens mij. Hier in ieder geval wel! (Streetdance 4-6 jaar)”

“Wat was het leuk en super mooie kleding en alle kids straalden gewoon! Dankjewel Anouk en iedereen die geholpen heeft! (Streetdance 7-9 jaar)”