Accommodatie

Dance2it in Arnhem: Vijverlaan 30

Dance2it heeft een eigen sportdanszaal in het monumentale pand van de voormalige Creutzbergschool aan de Vijverlaan 30 te Arnhem. Na een opknapbeurt hebben zich in dit gebouw een aantal creatieve ondernemers gehuisvest, een select gezelschap waarvan Dance2it er één is. De sfeervolle zaal is voorzien van een spiegelwand, een goede muziekinstallatie en een sport-/dansvloer.

U komt bij onze sportdanszaal door vanaf de Vijverlaan de zij-ingang van het gebouw te nemen. Deze ingang vindt u in de moderne uitbouw aan de (vanaf de Vijverlaan gezien) rechterkant van het gebouw, gelegen aan de lager gelegen binnenplaats. Via deze ingang komt u in een hal. In deze hal slaat u rechtsaf. U komt dan in een gang, waarbij de sportdanszaal van Dance2it aan uw linkerhand ligt.

In de gang bij de zaal is een kleine wachtruimte aanwezig.

Het gebouw is gelegen in de prachtige wijk Mussenberg. In de buurt zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Onze zaal  in Arnhem is ook te huur. Ieder die op zoek is naar een circa 50 meter grote ruimte voor dans, yoga of theaterrepetities kan bij ons terecht. De zaal is voorzien van een spiegelwand, sport-/dansvloer en muziekinstallatie.  Informeer via dance2itnl@gmail.com naar de mogelijkheden.

Dance2it in Oosterbeek: De Klipper

De sportdanslessen van Dance2it worden in Oosterbeek gegeven in de danszaal van De Klipper aan Generaal Urquhartlaan 1 te Oosterbeek. Dit moderne gebouw is in het najaar 2015 grondig verbouwd. De Klipper ligt in het centrum van Oosterbeek en is gemakkelijk bereikbaar.

De danszaal van De Klipper is bereikbaar via de ingang van de bibliotheek en bevindt zich in ruimte 4 van het verhoogde deel. Het is een mooie lichte ruimte met een geweldige geluidsinstallatie en spiegelwand.

In De Klipper is een wachtruimte aanwezig.

Bij De Klipper is een grote parkeerplaats aanwezig met gratis parkeerplaatsen.